ÜÇEL Elektronik - LED Aydınlatma
ANASAYFASektörlerLED Aydınlatma

  

%85'e varan enerji tasarrufu ve uzun ömürlülük,

Geleneksel floresan lambasına göre 1/10 oranında güç tüketimi. Düşük güç yönetimi ve ısı dağıtma. Akkor lambalarda fleman ısısı 2700C, halojen lambalarda 3100C, deşarjlı lambalarda tüp ısısı 800-1000C`ye ulaşırken Led aydınlatmalarda bu ısı 110C‘yi geçmez. Böylece enerji, ısı yerine sadece aydınlatmada kullanıldığından %80 ‘e varan enerji tasarrufu sağlar. 50.000 - 100.000 saat gibi uzun ömre sahiptirler ve ekstra bakım maliyetine gerek duymazlar.

 

Yüksek parlakılık, yüksek yoğunluk ve performans,

Eşsiz ve tutarlı renkler sağlayan tek ışık rengi ve ışık kaynağı. Işık istenilen dalga boyutunda olduğu için renk filtresi, plazma gibi renk ayrıştırıcılara ihtiyacı yoktur. Tek ve çok renk elde edilebilir. Bu özelliği sayesinde örneğin; 75 Watt akkor lamba kullanılan bir yerde 7-10 Watt led dizini kullanarak % 85 enerji tasarrufu elde edilir.

 

Yenilikçi tasarım,

Çok küçük boyutlu ve hafiftir, ışık kolayca yönlendirilebilir. İstenen her kasaya ve dekorasyon ürünlerine kolaylıkla monte edilebilir. Hem iç mekanda hem de dış mekanda göz alıcı görünüm. Genelleştirilmiş uygulamalar. Mekan aydınlatmasında, aydınlatma tasarımcısına form esnekliği avantajı sunması.

 

Yüksek güvenlik,

Şoka dayanıklıdır. Elektromanyetik çatışma yoktur. Işığında ısı taşımaması ve UV yaymaması sonucu yönlendirildiği cisimleri ışığıyla yaşlandırmaz. Ultraviyole ışını yayımı yoktur. Düşük voltajlı güç kaynağı ile arttırılmış güvenlik. Hem iç hem dış mekanda su geçirmezlik.

 

Hızlı ve sessizlik,

200 ns içerisinde ışık vermeye başlar ve bu özellikleri akkor, flemanlı vb ışık kaynakları ile kıyaslanamaz üstünlüktedir. Aydınlatmalar anında ve kolayca kontrol edilebilir.

 

           Firmamız LED aydınlatma konusudaki engin tecrübesini siz değerli müşterilerimizle paylaşmaya her zaman hazırdır. İç ve dış mekanda ihtiyacınız olabilecek her türlü güç ve ışık şiddetindeki LED aydınlatma üretimini gerçekleştirebilmektedir. Aşağıda üretimlerimizden örnekler sunulmaktadır. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ürünler bölümünü veya online mağaza bölümünü ziyaret edebilirsiniz.