ÜÇEL Elektronik - Uzaktan Kontrol Devreleri
ANASAYFASektörlerUzaktan Kontrol Devreleri

    Kablo çekilemeyecek uzaklıkta bulunan su kuyusu-depo sistemlerinin kontrolünü sağlamak için geliştirdiğimiz kablosuz kuyu kontrol sistemi ile artık sulama sisteminize evden müdahale edebilecek, deponuza pompalanan suyun seviyesini görebilecek, geliştirdiğimiz şamandıra sistemiyle depo dolunca su pompalaması otomatik sonlandırılabilecek veya deponuz boşaldığında otomatik olarak su pompalamaya başlayabilecek, su kaynağında bulunan su miktarını evinizden görebilecek, elektrik kesildiğinde size bilgi verebilecek, su kaynağına sizden habersiz yabancı birisi girdiğinde size haber verebilecek ve yedi taneye kadar su motoru veya üniteyi aynı anda kontrol edebileceksiniz. Firmamız, su kaynağı veya deposunun bulunduğu noktada elektrik yoksa güneş paneli-akü sistemi ile enerji sağlayabilmektedir. Geliştirdiğimiz modüllerin mesafesi arazi yapısına bağlı olarak 10 km'ye kadar etkili olup daha uzak mesafeler için firmamızın arazi yapısına göre alternatif çözümleri vardır.

    Firmamız aynı zamanda seracılıkla uğraşan çiftçimizin ihtiyacı olan ısı, nem ve ışık miktarını uzaktan izleme ile sebze ve meyvelerin uzaktan sulanabilmesi için geliştirmiş olduğu kablosuzu kontrol ve izleme sistemleri mevcuttur.

    Kümes hayvancılığıyla uğraşan çiftçilerimiz için geliştirdiğimiz uzaktan kümes izleme ve kontrol modüllerimiz mevcuttur.